Őszi kirándulások? Dunakanyar napijegy!

iho   ·   2023.10.04. 08:35
04_dunakanyar_napijegy

Bár a hajózási szezon idei évre véget ért, a Dunakanyar napijegy az őszi-téli időszakban is elérhető marad az utasoknak a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségében. Október 2-ától még kedvezőbb áron váltható meg.

A MÁV–Volán-csoport és a Mahart térségi járataira is érvényes Dunakanyar napijegy volt az első az elmúlt években bevezetett integrált jegyek közül, idén már negyedik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget. Ebben az évben is népszerű volt a közösségi közlekedést választó utasok körében, október 1-jéig összesen 2512-t értékesítettek belőle.

Az időjárás továbbra is kedvez a szabadtéri programoknak, érdemes kihasználni a napsütéses őszi, később a tavaszi hétvégéket, hogy bebarangoljuk az országot. A téli időszakban is felfedezhetünk számos látnivalót, többek között az esztergomi bazilika, számos múzeum várja egész évben a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségébe látogatókat. Bár október elsején véget ért a hajózási szezon, de a Dunakanyar napijegy nem szűnt meg, sőt 2024 tavaszáig kedvezőbb áron elérhető az utasok számára. A napijegy téli változata október 2-ától a MÁV–Volán-csoport kijelölt vonat, busz és HÉV járatain érvényes. Hétvégén és ünnepnapokon, illetve az őszi, téli és tavaszi iskolaszüneti időszak teljes tartama alatt bármely napra megvásárolható.

A Dunakanyar napijegy megvásárolható a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV applikációban, felnőttek számára 1990 forintért, 26 éven aluliaknak 1490 forintért.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek