Patkány miatt fordult vissza egy kínai repülőgép

MTI/iho   ·   2016.02.26. 12:41
A potyautast a GJ8823-as Hangcsou város és a Jünnan tartományi Hszisuangbanna között közlekedő járaton fedezték fel. Az érintett vállalat elismerte, hogy nem egy házi kedvenc miatt kellett visszafordulnia a gépnek. A Shanghai Daily című napilap online kiadásában emlékeztet arra, hogy a patkányok hírhedtek Kínában az elektromos kábelekben okozott károk miatt, ezért az utasszállító műszaki biztonsága védelmében feltétlenül indokolt volt az út kényszerű megszakítása. Az illetékesek egyelőre keresik az okát, hogy miként kerülhetett az állat a repülőgépre. Az egyik feltételezés szerint követhette a fedélzeti ételszállítmányát, de lehet, hogy más csomag nyomába szegődött. A Kínában több mint félszáz járatot üzemeltető Loong Air munkatársai állítólag már alaposan fertőtlenítették a repülőgépet, ám az állat sorsáról nem közöltek részleteket.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

Tükröm, tükröm!

iho/repülés   ·   2024.04.16. 16:00

Micsoda ötlet! A koreai fapados Jin Air tükröket szereltetett a fedélzeti poggyásztartókba. Nem kell már az ülésen tipródni, hogy kiderüljön, van-e még hely a csomagunknak.