Pénteken adják át a szolnoki Mercedeseket

iho/közút   ·   2019.05.07. 10:00
400px_ite_mercedes_conecto

Mint ismert, a hazai közlekedési központok számára a közelmúltban ötven vadonatúj Mercedes Conecto autóbusz érkezik, miután Debrecenben az Inter Traction Electric átadta a járműveket a Volán Buszpark Kft. számára.

Április végén Szegeden tizenegy autóbusz forgalomba állt, amelyből egyet össze is tört egy újszentiváni fiatalember. A kecskeméti metálszürke példányok május első hétvégéjén még a garázsban álltak, az egrieket befóliázták, a salgótarjániakat akár még helyközi forgalmba is befoghatják.

Szegeden tizenegy autóbusz munkához látott április utolsó hetében (illusztráció: Szabó Luca/szeged.hu)

A szolnoki három autóbuszt (rendszámuk RIR-361 és RIR-363 között) a közlekedési kultúra napjára tervezett rendezvényen fogják átadni, ahol városszerte különféle ingyenes rendezvényekkel várja az érdeklődőket a Közlekedéstudományi Egyesület szolnoki csapata. A rendezvény 13 órakor kezdődő eseménye az új autóbuszok átadási ünnepsége a Jubileum téri helyi autóbuszpályaudvaron.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek