Rekordév a Cargusnak

iho   ·   2014.03.13. 17:25

2013-ban 25,7 millió bevételhez jutott a Cargus, ami hat millió euróval több, mint 2012-ben. A futárcégnek ezáltal megtérültek a nagyvolumenű fejlesztései. A növekedés öt százaléka, azaz közel háromszáz ezer euró új ügyfelektől származik, illetve a meglévő szolgáltatáspaletta online elérhetősége is hozzá segítette a társaságot a sikeres évhez.

Emellett új lehetőségek is megnyíltak az ügyfelek előtt, többek között bővítették az Express Box nevű szolgáltatást, amely ingyenes csomagolás mellett gyors kiszállítást garantál a közepes, öt-tíz kilogramm tömegű csomagok esetében, amely sokkal népszerűbb lett a fogyasztók körében, mint azt megelőzően.

Gian Sharp, a cég ügyvezető-igazgatója elmondta, a 2013-as évet úgy szerették volna kialakítani, hogy az meghatározóvá váljon a Cargusnak. A nagyvolumenű és átfogó fejlesztéseknek köszönhetően a vállalat ugrásszerű növekedésnek indult, ezzel elősegítve Románia elektronikus kereskedelmi ágazatait, amellett, hogy minőségi szolgáltatásokat kínálnak a fogyasztók számára.

A tavalyi évhez hasonlóan 2014 első két hónapjában is pozitív eredményeket mutat a Cargus mérlege, közel ötvennégy százalékkal nőtt a szállítmányok mennyisége 2013-hoz képest.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek