Román kamion szenvedett balesetet az M1-esen

MTI   ·   2012.03.14. 08:24

Balesetben meghalt egy román kamion vezetője szerda reggel az M1-es autópálya 40-es kilométerénél, az Óbarok és Bicske közötti szakaszon.

Lehajtott az útról, és fennakadt a hat méterrel mélyebben levő üzemi út hídján egy román rendszámú kamion M1-es 40-es kilométerénél; a gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt – mondta el a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Bisztricz Anett közölte: a fém alkatrészeket szállító jármű vontatmánya leszakadt, és összeroncsolta a vezetőfülkét. A sofőr holttestét a bicskei tűzoltók szabadították ki.

Az autópálya rézsűje és az üzemi út hídja között fennakadt kamion elzárja az üzemi utat.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.

Vasút Nagyvasút

Ne mássz a vonat tetejére, életveszélyes és tilos!

MÁV/iho   ·   2024.03.20. 09:00

Ismét egy fiatal életébe került Budaörsön, hogy vasútüzemi területen illegálisan felmászott egy mozdony tetejére, ahol a 25 ezer voltos felsővezeték közelében halálos áramütést szenvedett. A MÁV újból és újból kéri a szülőket és pedagógusokat, nyomatékosan hívják fel a fiatalok figyelmét arra, hogy vasútüzemi területen tartózkodni életveszélyes és tilos!