Rossz órák az M-7-esen

MTI   ·   2012.07.19. 07:52

Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát Polgárdinál, a 76-os kilométer térségében csütörtökre virradó éjszaka - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

Udvardi János tűzoltó őrnagy tájékoztatása szerint a balesetben három teherautó ütközött. Az egyik vezetőjét tűzoltóknak kellett kiszabadítani a roncsok közül. Egy másik, öblítőt szállító teherkocsi felborult, rakománya az útra ömlött.

Néhány órával később egy újabb baleset miatt zárták le az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalát egy kilométerrel arrébb, a 77-es kőnél, a balesetnek egy sérültje van - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

A balesetben két kamion és egy kisteherautó ütközött össze. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az autópálya érintett szakaszát a 7-es főúton kerülhetik ki az autósok.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Szállítmányozás Nagyvasút

Lengyel kamionokkal szállítják el az Eperjeske-Rendezőn rekedt orosz tehervagonokat

iho/vasút   ·   2024.04.08. 12:35

Az Ukrajna elleni támadás megindulásakor az Oroszországi Vasutak többezer vasúti teherkocsija rekedt külföldön, Magyarországon, a záhonyi átrakókörzetben körülbelül nyolcszáz. Tavaly nyári nagy elszállítási hullámuk után újra konvojban közlekednek a szétszerelt vagonokkal megrakott trélerek.