Scania-alkalmazások okostelefonra

iho/közút   ·   2012.10.24. 07:00
12329-002-680x340k

Mivel egyre több ügyfél és járművezető tér át az okostelefonok és táblagépek használatára, ezért a Scania webes szolgáltatásait úgy fejlesztette tovább, hogy ezeken az új eszközökön is használhatóak legyenek – adta hírül a svéd vállalat.

Az alkalmazás a Scania flottakezelés csomagjára előfizető ügyfelek számára ingyenes. Az új alkalmazás a Scania járművek valós idejű nyomon követését teszi lehetővé okostelefonokon, valamint táblagépeken. A szolgáltatás segítségével a tulajdonosok térképpel pontosan meghatározhatják flottájuk mindegyik tagjának helyzetét.

Nyomon követhető a flotta (fotó: Scania)

Az alkalmazás az Appstore-ból vagy a Google Playről tölthető le. A felhasználóknak a letöltés után nincs más dolguk, mint a normál flottakezelési rendszerhez érvényes felhasználói nevükkel bejelentkezni. Az ügyfelek a járművezetők telefonszámát is megadhatják, így a rendszer közvetlenül fel tudja hívni őket, vagy üzenet küldhető nekik az alkalmazáson keresztül.

A Scania egy további alkalmazása a bajba jutott tehergépkocsi-vezetőknek segít megtalálni a legközelebbi Scania márkaszervizt. Az alkalmazás amellett, hogy térképpel mutatja meg az utat a szervizhez, az aktuális elérhetőségi adatokat is megadja. Az alkalmazás ingyenesen elérhető, iPhone-on és androidos telefonokon egyaránt alkalmazható.

Kapcsolódó hírek