Spekulatív fejlesztésbe kezd a Prologis

iho/közút   ·   2016.04.22. 13:45
400px_prologis

A Prologis Park Budapest-Sziget területén létrehozandó új, hetes épületet korszerű dokkoló rendszerrel, negyvenhat dokkolóval és három ipari kapuval látják el. A várhatóan 2016 harmadik negyedévében elkészülő ingatlan a Prologis által képviselt fenntartható fejlődés jegyében épül meg, magas energiahatékonyságot és költséghatékony működést garantálva – írja a logisztika.com.

A Prologis magyarországi alelnöke, Kemenes László elmondta, az új épület is a Prologistól megszokott kivételes minőségű üzemeltetési szolgáltatásokat kínálja leendő ügyfeleinek, amely kombinálja a helyi szakértelmet a nemzetközi szinten alkalmazott gyakorlatokkal. A növekvő bérleti díjak mellett a magyar portfolió 98 százalékos kihasználtsága, és a magas ügyfélmegtartási ráta szilárd alapot biztosít egy új, spekulatív fejlesztés megvalósítására a Prologis Park Budapest-Sziget területén.

A Prologis 2008 óta az első spekulatív fejlesztésű épületet hozza létre a szigetszentmiklósi ipari parkban található Prologis Park Budapest-Szigeten

A Szigetszentmiklós ipari területén található Prologis Park Budapest-Szigeten jelenleg hat, teljes kihasználtságú, összesen 128 ezer négyzetmétert kínáló épület működik, további tizenötezer négyzetméter fejlesztési potenciállal. A park az M0-ás budapesti körgyűrűjén keresztül közvetlen hozzáférést biztosít a hazai és nemzetközi közúti hálózatokhoz.

A Prologis a kelet-közép-európai országokban végzett aktív tevékenységével és a több, mint 4,3 millió négyzetméternyi portfóliójával a 2015. év végi adatok alapján a régió egyik vezető disztribúciós-épület szolgáltatója.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek