Sportos furgon a Fordtól

B. Cs.   ·   2012.12.20. 08:00
Ford_Transit_Custom_Sport_Van1k

A hazai Ford haszonjármű-kereskedések dísze lesz a januártól megvásárolható Ford Transit Custom Sport. A sportosra hangolt haszonjárművel olyan vállalkozásoknak kínál alternatívát a Ford, akiknek fontos az önkifejezés, még akkor is, ha szállításról van szó. A Transit Custom Sport hat különböző metálfényezéssel rendelhető, az alapár tartalmazza a színre fújt kilincseket, lökhárítókat, tükörházakat és a díszléceket.

Izgalmas ruhába öltöztették a furgont <br /> (fotó: Ford)

A kocsi orrától a tetőig végigfutó dupla csíkozás jelzi, hogy nem egy átlagos Transit Custommal van dolgunk, könnyűfém kerekei 18 hüvelykesek, amelyeken 235/50-es gumik feszülnek. A sofőrt kitüntetett kényelem veszi körül, az ülések félbőrösek, alapfelszereltség a hanggal is vezérelhető szórakoztató, információs és navigációs rendszer.

Az első kerekek meghajtásáról 2,2 literes, 155 lóerős dízelmotor gondoskodik, amelynek legnagyobb forgatónyomatéka 385 newtonméter. A sportkivitel csak rövid tengelytávval választható, a jármű össztömege nem haladhatja meg a 2,9 tonnát. Magyar ára még nincs, Németországban 34 950 euróért adják – adta hírül a Ford

Kapcsolódó hírek