Szakadt a drót a szegedi vonalon

iho/biztos út   ·   2017.04.12. 11:40

Szerdán késő délelőtt Csengele és Petőfiszállás között egy Budapestre tartó intercity mozdonyának áramszedője letört és a felsővezeték leszakadt. Az érintett vágányszakaszt lezárták, ezért Kiskunfélegyháza és Kistelek között vonatpótló autóbuszok közlekednek. Az átszállások miatt a Budapest–Cegléd–Szeged szakaszon utazóknak egyes vonatoknál húsz-hatvan perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. A szakemberek megkezdték a hiba kijavítását, melyet várhatóan a délutáni órákban fejeznek be.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.