Személyvonat gázolt Salgótarjánban

iho/vasút   ·   2017.12.14. 12:44

Csütörtökön késő délelőtt Somoskőújfalu és Salgótarján külső állomások között, Salgótarján megállóhely után az 5814-es számú személyvonatként közlekedő 416 003-as Uzsgyi elgázolt egy ismeretlen személyt, aki a baleset következtében életét vesztette. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között a vágányt lezárták, Kisterenye és Somoskőújfalu között vonatpótló buszok közlekednek. A 81-es számú, Hatvan–Somoskőújfalu vonalon várhatóan hatvan-kilencven perces késésekkel kell számolni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

IdeenzugCity, a jövő motorvonata

Kiss Bertalan   ·   2021.07.29. 20:05

A Deutsche Bahn bemutatta a jövő motorvonatának életnagyságú modelljét, több, merőben új fejlesztéssel, például a napi forgalomnak vagy útvonalnak megfelelően variálható utastér kialaíktás – gombnyomásra.

Vasút Nagyvasút

Részleges államosítás a brit vasúton

iho/vasút   ·   2021.07.27. 15:00

Az új szervezet feladata lesz a pályavasút működtetése, a pálya tulajdonosi jogainak gyakorlása és karbantartása mellett a hálózat fejlesztése, a menetrend egyeztetése, a viteldíjak meghatározása és beszedése is.