Szenteste négykor ér véget a nappal

iho   ·   2013.12.17. 16:45

Ahogy már megszokhattuk, december 24-én, azaz Szenteste az utolsó nappali járatok Budapesten délután négy óra körül térnek garázsukba, kocsiszínjükbe. Az utolsó metrószerelvények 15.25-kor érkeznek a 2-es és a 3-as vonalon a Deák térre mindkét irányból, ott egymást (és az átszállókat) bevárják, majd így indulnak végállomásuk felé. Az éjszakai járatok az első menetrend szerinti indulásig (általában 23 óra és éjfél közt) külön követéssel közlekednek.

A megszokotthoz képest jelentősen változik a menetrend egész január elejéig. December 25-én és 26-án, karácsony két napján munkaszüneti, 27-28-án szombati, 29-én is mét ünnepnapi, 30-án az iskolaszünetre érvényes munkanapi menetrend szerint járnak a fővárosi közlekedés járművei. December 31-én szintén iskolaszüneti munkanap lesz a menetrend szerint, de az 1A villamosok és a 261E autóbuszok nem járnak. Szilveszter éjjelén a 4-es, a 6-os villamos és a Fogaskerekű is közlekedik, az éjszakai buszok sűrűbben követik egymást.

A részletes menetrendet a BKK honlapján olvashatjuk.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

GYSEV-adomány az árváknak

iho/vasút   ·   2012.08.15. 09:30
Egymillió forint értékű bútort adományozott a GYSEV a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak. A vasúttársaság a soproni gyűjtési akcióhoz csatlakozott.
Vasút Nagyvasút

Húsvéti csattanás

iho   ·   2014.04.22. 10:51
A hivatalos rendőrségi közlemény szerint a magunk mögött hagyott húsvét szerencsére nem hozta magával a balesetek sorát, egy útátjárós ütközés azonban történt.