Szeptembertől változik a Csepel felől Pesterzsébetre közlekedő buszok menetrendje

iho   ·   2015.06.26. 14:28

A XXI. kerületi Kossuth Lajos utcában végzett közműépítés miatt ideiglenesen megváltozott négy buszjárat közlekedési rendje Csepel központjában, a lakossági észrevételek alapján a BKK pedig véglegessé tenné a pesterzsébeti járatok terelt útvonalát.

A BKK szeptembertől a kedvezőbb forgalom miatt véglegesítené a Csepel felől Pesterzsébet irányába közlekedő 35-ös, 36-os, 148-as és 151-es buszjáratok útvonalát<br>(grafika: BKK)

A Pesterzsébet felé tartó buszok a Szent Imre tér H megállóhely után a korábbi Vermes Miklós utca–Kossuth Lajos utca útvonal helyett a forgalmi szempontból kedvezőbb II. Rákóczi Ferenc úton továbbhaladva érik el az Ady Endre utat, ahonnan a Kossuth Lajos utcai kereszteződést követően változatlan útvonalon közlekednek tovább Pesterzsébet irányába. A csepeli végállomások felé közlekedő autóbuszok útvonala nem változik. Az érintett járatok követési- és üzemideje változatlan marad.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek