Szünetel az útdíjfizetési szolgáltatás csütörtök este

MTI   ·   2020.02.25. 16:15

Nem lehet igénybe venni a megszokott útdíjfizetési szolgáltatásokat február 27-én, csütörtökön 22 és 23 óra között – közölte a NÚSZ kedden. A tervezett karbantartás érinti az autópálya-matricával, a viszonylati jeggyel közlekedő és a fedélzeti eszközt használó ügyfeleket is. A jelzett időszakban többek között nem lehet majd vásárlást kezdeményezni, egyenleget feltölteni, korlátozottan működik majd az ügyfélszolgálat, a pótdíjügyintézés is szünetel. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallását, megfelelő egyenleg esetén, a karbantartást követően befogadják.

A fizetős útszakaszokat a karbantartás ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni. Az úthasználati jogosultságot érdemes a karbantartási időszakot megelőzően, előre megváltani az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a NÚSZ Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban vagy a viszonteladó partnereknél.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek