Szurkolói különgép és különvonat az Európa-bajnokságra

MTI/iho   ·   2015.12.15. 14:38

A cég keddi közleménye szerint a különjáratokat kifejezetten a Lyonban, Marseille-ben, illetve Bordeaux-ban rendezendő találkozók időpontjához igazítják. A 230 üléses repülőgépek minden esetben 14 óra előtt érkeznek Franciaországba, és a lefújás után, nem sokkal éjfél előtt indulnak vissza Budapestre. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók 99 900 forinttól, és szerdától foglalhatók a légitársaság honlapján. A magyar válogatott az Európa-bajnokság F csoportjában június 14-én Ausztriával játszik Bordeaux-ban, június 18-án Izlanddal találkozik Marseille-ben, végül június 22-én Portugália ellen lép pályára Lyonban. Mindhárom mérkőzés 18 órakor kezdődik.

Nem ennyire kiforrott még a MÁV-Start elképzelése, de értesüléseink szerint a vasúttársaság komolyan fontolóra vette egy szurkolói különvonat indítását a kontinens bajnokságra. Mivel egy ilyen menet előkészítése összehasonlíthatatlanul összetettebb feladat különgépek indításánál, konkrétumok csak később várhatók, és majd akkor derül ki: mikor, melyik meccsre és mennyiért kel útra a várhatóan rendkívüli érdeklődésnek örvendő focivonat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek