Tele volt az első 320-as Marokkó felé

iho/repülés   ·   2017.11.02. 13:45
agadir0

Keddenként és szombatonként lehet a marokkói nagyvárosba repülni. Agadir az Atlanti-óceán partján fekszik, a város kis túlzással sosem megy le a nap, tágas homokos stranddal várja az oda látogatókat, akik a város közelében található számos nemzeti parkban is megcsodálhatják Marokkó vad természeti szépségét. Az első járat tuti üzlet volt: tele volt az A320-as.

Iszik az Airbus Budapesten (fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Agadir már a tizenharmadik úti cél, amelyre a Wizz Air 2017-ben új alacsony viteldíjas útvonalat indított Budapestről, és még idén elindul két további járat is: Frankfurtba és Berlin-Schönefeldre. A légitársaság így már hatvannyolc várossal kapcsolja össze a fővárost Európában és azon túl is, ezáltal a budapesti kínálat a legváltozatosabb a Wizz egész hálózatában.

Most már ide is jár a Wizz Budapestről

A járatra a jegyek már 13 ezer 490 forinttól foglalhatók a wizzair.com weboldalon, a foglaláshoz legfeljebb 55×40×23 centiméter méretű ingyenes kézipoggyász is jár.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.