Reggelit hoz a Mikulás a kerékpárosoknak

iho   ·   2017.12.05. 09:31
Téli bringás reggelit szervez a Kerékpárosklub december 6-án. Lesz biciklis Mikulás, teherbiciklin guruló kávézó, teherbiciklivel szállított sütik és téli alapbeállításokat végző kerékpárszerviz is. Az esemény célja, hogy megmutassák, a bicikli télen is egyszerű, és megbízható közlekedési eszköz. Az esemény fő támogatója az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság. A szervezet támogatásával első-hátsó biciklilámpát és prizmát kap mindenki, akinek nincs.

Az esemény helye és ideje: 2016. december 6. 7:00-9:00, Budapest, Erzsébet tér (Az Andrássy út felőli sarkon a MOL Bubi állomásoknál. Térkép: https://goo.gl/maps/zKwp2vuRqDL2)    

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.