Télnek idején

iho   ·   2014.01.26. 13:35
00

Ahogy folyamatosan frissülő híreinkben beszámoltunk, az ország délnyugati sarka, Somogy, Zala és Baranya megye kapta a legtöbbet a hófehér égi áldásból. A hóvastagsági rekordot (33 centiméter) is Kaposvár környékén mérték, továbbá Őrtilos, Gyékényes és Nagykanizsa környékén okozott a vasúti közlekedésben is fennakadást a havazás. Az embernek az lehetett az érzése, hogy Dél-Zala összes erdeje a vasúti sínekre dőlt: a fák eltakarításával csak szombat reggelre végeztek a nagy számban dolgozó tűzoltók. A kisebbik somogyi vonalon csak a szokásos, azaz fél órát meg nem haladó (a vonatinfón sárga pöttyel jelzett) késések voltak. Zajácz László képriportja segítségével utazzon velünk a behavazott Dél-Dunántúlon a 253-as Bézé segítségével Kaposvárról Siófokra, majd Fonyódon át vissza!

Indulásra vár a 38310-es szóló bézéje<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(fotók: Zajácz László)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.