Tovább működhetnek a Malév leányvállalatai

MTI   ·   2012.06.14. 19:21
A szerződés kitér az adósságok átvállalására a tervezett tőkerendezéssel kapcsolatban. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. eltökélt szándéka, hogy a Malév GH Földi Kiszolgáló Zrt. (GH) és Aeroplex Közép-Európai Légijármű Műszaki Központ Kft. (ACE) működését stabilizálja. A száz százalékig állami tulajdonban levő Tiszavíz Vízerőmű Kft. az átmeneti forrást nyújtja a földi kiszolgáló cég számára. A Malév GH – négyszázmillió forintos állami kölcsön ellenére – csődhelyzetbe került, mivel a kapott összeg jó részét a Budapest Airporttal szemben fennálló adósság törlesztésére fordították.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.