Továbbra is a Huber+Suhner szállíthat vezérlési kábeleket a Bombardier-nek

iho/vasút   ·   2020.06.09. 15:00
400px_bombardier_motorvonat

Két évtizednyi sikeres együttműködést követően a piacvezető Bombardier Transportation ismét a svájci központú Huber+Suhnernek szavazott bizalmat, köszönhetően a cég vasúti kábelezés terén szerzett kiterjedt tapasztalatának és tudásának. A kanadai-német gyártó eddig is a Huber+Suhner Radox kábeleivel látta el nagyvasúti szerelvényeinek, villamosainak és metrókocsijainak nagy többségét, az új megállapodással pedig kiterjeszti jól bevált, kiváló minőségű vezeték- és kábelezési megoldásainak alkalmazási körét, az új és meglévő gördülőállomány-platformokhoz szánt testreszabható kábel- és áthidalókábel-rendszerekkel egyetemben.

Továbbra is a svájci központú Huber+Suhner szállíthatja a Bombardier-vonatok vezérlési kábeleit

Az új megállapodásra azért került sor, mert a vasúti üzemeltetők egyre inkább az IP-alapú szélessávú innovációk felé fordulnak a hagyományos keskenysávú kommunikációs technológiáktól, annak érdekében, hogy megbízhatóan továbbítsák a multimédia és a biztonság szempontjából kritikus adatokat. Az utasok kényelmi és biztonsági követelményeinek növekedésével elengedhetetlenné vált, hogy a vasúti gyártók olyan kábelmegoldásokat alkalmazzanak, melyek több energiát és irányítást, valamint a zökkenőmentes és hatékony működés érdekében nagyobb adatmennyiséget tudnak továbbítani.

A Huber+Suhner vasúti megoldásai között szerepelnek a Radox kábelek, valamint rádiófrekvenciás és száloptikai termékek, melyeket kifejezetten a vasúti ipar igényeinek megfelelően terveztek. A Radox táp-, jel-, vezérlő- és adatbusz-kábelek széles választéka jelentős hely- és súlymegtakarítást kínál a hagyományos termékekhez képest. Ezen kívül a Railcat CAT7 típusú, járművek közötti gigabites jumper-rendszerek megbízhatóbb adatátvitelt tesznek lehetővé, mely erős gerinc a vasúti járművek számára, és kiváló minőségű kapcsolatot nyújt a fedélzeti rendszerek és eszközök sokaságához. A Huber+Suhner ráadásul a megrendelők igényeihez tudja szabni a technológiáit, az ipari elvárásoknak és igényeknek megfelelő, teljes mértékben optimalizált teljesítmény érdekében.

A globális Huber+Suhner csoport alkatrészeket, valamint rendszermegoldásokat fejleszt és gyárt az elektromos és optikai csatlakozás terén. A vállalat a rádiófrekvencia, a száloptika és az alacsony frekvencia három alapvető technológiája alapján kifejlesztett kábeleket, csatlakozókat és rendszereket kínál a kommunikációs, a szállítási és az ipari szektorban. A Huber+Suhner termékei magas teljesítményt, minőséget, megbízhatóságot és hosszú élettartamot nyújtanak még szélsőséges körülmények között is. A vállalat globális gyártóhálózata a csoporthoz tartozó, több mint nyolcvan országban található vállalattal és ügynökségekkel áll az ügyfelek rendelkezésére.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek