Új diszkont járatok Budapestről

iho   ·   2018.08.10. 11:48

Több új járat őszi indítását jelentették be a napokban a Budapesten erős jelenléttel bíró és amúgy is kiterjedt hálózattal rendelkező diszkont társaságok. A Wizz Air október végén avatja járatát Doncaster Sheffield felé, a Nagy Britannia északkeleti részén lévő reptérre szerdánként és péntekenként repül majd gép.

Egy másik, az őszből-télből nyárba vágyó turisták számára lesz vonzó a szezonális járat a Vörös-tengeren lévő izraeli üdülőhelyre, Eilatba. A Wizz gépei hetente kétszer, hétfőn és pénteken repülnek a korallzátonyairól is híres nyaralóközpontba.

Az easyJet az angliai kapcsolatokat erősíti, az egyik célpont a sokadik london-környéki légikikötő, a Southend, ahonnan a Liverpool Station érhető el közvetlenül vonattal, illetve Kelet-Londonhoz juthat el könnybben az utazó. A másik új, ősszel nyíló easyJet járat révén pedig Mancheseterbe repülhetünk Budapestről.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek