Új e-kereskedelmi technológiák a DB Schenkernél

iho   ·   2015.08.13. 16:19

A DB Schenker Logistics az első olyan független logisztikai vállalat, mely világszerte alkalmazza az automata vezérlésű járműveket (AVG) használó, úgynevezett CarryPick csomagolási technológiát. A rendszer része a vállalat azon stratégiájának, hogy tovább erősítse pozícióját az e-kereskedelemmel kapcsolatos logisztika területén – írja a Logistik Express.

A CarryPick-rendszer része a Swisslog Click&Pick e-kereskedelmi portfóliójának. Az integrált csomagszállítási rendszert is magába foglaló technológiát a Lekmer.com-nál, Skandinávia egyik legnagyobb online játék-kiskereskedőjénél is alkalmazzák. A megoldás központi részei az önirányítós robotok, amik a hordozható rekeszeket a pakolóhelyekre viszik.

A DB Schenker ausztriai és kelet-európai részlegének vezérigazgatója, Kurt Leidinger elmondta, a CarryPick ideális az olyan nagy online vállalkozások számára, melyek gyorsabb rendelés-feldolgozást szeretnének, és jelentős mértékű javulást akarnak elérni a termelékenység és a hatékonyság terén, miközben csökkennek a kezelési költségeik.

A DB Schenker e-kereskedelmi termékportfóliója az online rendelésteljesítési tevékenységeken felül magában foglal egy online visszajelzési megoldást is – feltéve, hogy a személyes értékesítéshez képest jóval nagyobb online értékesítés mértéke –, valamint webshopot és ügyfélszolgálati központot is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek