Új folyamatoptimalizálási rendszer a GEFCO-nál

iho   ·   2013.11.21. 16:11

A négy ütemben bevezetett rendszer húsz országban lesz elérhető. Az Opteam platform célja, hogy feltérképezze és elemezze a lehetséges útvonalakat, és megállapítsa, hogy lehet az útvonal-optimalizálást megvalósítani. A szárazföldi szállítási folyamatok elemzését földrajzi zónákra lebontva végzik mind egyszeri, mind pedig rendszeres szállítási műveletek esetében.

A teljes európai GEFCO-hálózatban 2013 eleje óta mintegy kilencven vizsgálatot végeztek, amelyek az üresjáratok csökkentésén kívül a járatok termelékenységének növeléséhez vezettek. Az eszköz lehetővé teszi a betekintést az egyik országból a másikba vezető útvonalakba, így a leányvállalatok közti együttműködés is javul.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.