Új GYSEV-es személyvonatok a 2022–2023. évi belföldi közforgalmú menetrendben

iho/vasút   ·   2022.12.08. 15:15
00_gysev_ventus

Az esti órákban Győr és Sopron, míg reggel Szombathely és Celldömölk között javulnak a vonatos eljutási lehetőségek: most vasárnaptól három új személyvonatot is közlekedtet a GYSEV.

A december 11-étől érvényes, új belföldi menetrend számos változtatást tartalmaz. Ezek közül kiemelkedő eltérés, hogy a jelenleg érvényes menetrendhez képest három új személyvonat is közlekedik most vasárnaptól.

Sopron és Győr között az esti órákban minden nap közlekedik egy-egy plusz menetrend szerinti vonat, míg a Szombathely–Porpác–Celldömölk vonalon munkanapokon reggelente indul új járat a vasi megyeszékhelyről. Így bővülnek az eljutási, illetve ingázási lehetőségek az érintett települések között.

A három új személyvonat az alábbi menetrend alapján közlekedik:

  • Új személyvonat közlekedik 9948 vonatszámmal Győr–Sopron között naponta. A vonat Győrből 21:51-kor indul, Sopronba 23:08-kor érkezik, és személyvonati megállási renddel közlekedik. Győrben átszállási lehetőség biztosított a Budapest-Keleti pályaudvarról 20:15-kor induló, Győrbe 21:37-kor érkező IC938 számú vonatról.
  • Új személyvonat közlekedik 9931 vonatszámmal Sopron–Győr között naponta. A vonat Sopronból 21:15-kor indul, Győrbe 22:34-kor érkezik, szintén személyvonati megállási renddel közlekedik. Győrben átszállási lehetőség biztosított a Budapest-Keleti pályaudvarra 22:56-kor induló RJX261 számú vonatra.
  • Új személyvonat közlekedik 9077 vonatszámmal Szombathely–Porpác–Celldömölk között munkanapokon. A vonat Szombathelyről 6:24-kor indul, és személyvonati megállási renddel közlekedik.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek