Új logisztikai központ épül Debrecenben

iho   ·   2020.06.17. 13:25
bhs_Trans00

A BHS Trans logisztikai raktár 2021 elején kezdi meg működését, a beruházássorozat százhatvanöt új munkahelyet teremt. A 2011-ben alapított cég az elmúlt évek során Magyarország meghatározó logisztikai vállalatává nőtte ki magát. Partnerei között hazánk vezető gyártóvállalatai, kereskedelemi láncok szerepelnek, és jelen van a nemzetközi piacon is. Egyik meghatározó stratégiai partere a Hell Energy, amelynek teljes disztribúcióját végzi Magyarországtól kezdve Cipruson át Indiáig.

A logisztikai vállalat eszközparkja is nagyon szerteágazó, hiszen a furgonon túl az emelőhátfalas hűtős tehergépkocsik és a 40 tonnás ponyvás kamionok egyaránt megtalálhatók, így a legkisebb csomagok szállításától kezdve a legspeciálisabb termékek eljuttatását is tudja vállalni, a világ bármely részére.

A BHS Trans jelenleg négy magyarországi telephellyel rendelkezik:

  • Dunakeszin,
  • Pécsen,
  • Székesfehérváron
  • és Szikszón.

Az idén épülő négy új telephelynek köszönhetően hamarosan 150 kilométeres távolságon belül tudja kiszolgálni partnereit az ország bármely pontján. Az ország nyugati felében Keszthelyen és Pécsen, a keleti országrészben két megyeszékhelyen, Debrecenben és Szegeden épül telephely. A legnagyobb alapterületű a debreceni, közel 10 ezer négyzetméteres raktár lesz, amelynek egy része alkalmas lesz hűtött termékek tárolására is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek