Új logisztikai központot épít Romániában a Craiss

iho   ·   2017.08.07. 16:15

Az Albert Craiss GmbH & Co. KG új szerződéses logisztikai létesítményének alapkőletételére mg júniusban került sor. A vállalat közleménye szerint a telep a készletkezeléstől a termelési ellátáson át az értéknövelt szolgáltatásokig számos szolgáltatást biztosít majd egy helyen. A nagyszebeni létesítmény egyik legfontosabb előnye lesz, hogy a folyamatok teljes mértékben papírok nélkül, elektronikosan fognak zajlani: az ügyfelek elektronikus adatcserélő rendszeren keresztül kapcsolódhatnak a Craiss legmodernebb szintű raktárkezelő rendszeréhez – jelenti a Logistik Express.

Az Albert Craiss GmbH & Co. KG átfogó megoldásokat kínál a szállításmenedzsment és a szerződéses logisztika terén. Az 1931-ben a svábföldi Mühlackerben alapított cég mára öt országban (Németország, Csehország, Lengyelország, Románia és Macedónia), összesen tizenhárom telephelyen áll az ügyfelek rendelkezésére. Hétszáz dolgozójával, ötszáz járművével, és száztizenötezer négyzetméternyi raktárkínálatával a Craiss az egyik legnagyobb a középméretű logisztikai cégek között Németországban.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek