Új változatban a Scudo

B. Cs.   ·   2013.01.18. 18:00
scudok

A Scudo Európában hatszemélyes áruszállítóként is elérhető, két üléssorral és zárt raktérrel. A Multicab németországi alapára 24 ezer 150 euró, a hosszított tengelytávú kivitelért 950 euró felárat kérnek. A választófalat a holland Snoeks Automotive gyártotta a Fiat számára. Ez a változat a hazai jogszabályok miatt nem lesz itthon népszerű, az ilyen járművek után nem igényelhető vissza az áfa.

Hatszemélyes az utastér <br /> (fotó: Fiat)

A kocsi raktere a tengelytávtól (3 méter, illetve 3,122 méter) függően 2,9, illetve 3,6 köbméteres, teherbírása 933–1004 kilogramm lehet. Az utastérbe tolóajtón keresztül lehet bejutni, a hátsó ajtót kívánságra beüvegezik. Egyetlen motorral kérhető a Fiat Scudo Multicab, a 94 kilowattos dízelmotorhoz hatsebességes kézi váltót társítottak.

Elegendő raktér áll rendelkezésre <br /> (fotó: Fiat)

A klíma feláras, plusz pénzért navigációs és szórakoztató, illetve parkolást segítő rendszert is vásárolhatunk. Ezeknél sokkal fontosabb kiegészítő a hátsó tengely szintszabályozós légrugózása. A bepakolásnál is segít, gombnyomásra 72 millimétert süllyeszti le a kocsi farát.

Kisebb brigádoknak ideális <br /> (fotó: Fiat)

Kapcsolódó hírek