Új vezető a Gebrüder Weiss szlovákiai üzletágának élén

iho/közút   ·   2017.02.11. 16:15
400px_gebruder_weiss

Az új vezető 2017 kezdetétől felel az országos szállítási és logisztikai szolgáltatások irányításáért és fejlesztéséért. A logisztikai szakember a Pozsonyi kerületben található Szencből (Senec) jelent közvetlenül a szállítási és logisztikai vállalat kelet-európai regionális igazgatójának, Jürgen Bauernek. René Stranz tízévnyi logisztikai szektorban szerzett tapasztalattal rendelkezik, és a közelmúltban már a szenci központ alkalmazásában állt, azelőtt pedig a logisztikai megoldások irányításáért és bővítéséért felelt – jelenti a Logistik Express.

A Gebrüder Weiss 1993 óta van jelen Szlovákiában. Napjainkra már négy üzletágat kezel és körülbelül százötven alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat által igénybe vehető szolgáltatások köre a szárazföldi szállítástól a légi és tengeri fuvarozáson, továbbá vámkezelésen keresztül a különféle logisztikai megoldásokig terjed. A Gebrüder Weiss ügyfeleinek többsége a high-tech és az autóipari ágazatokból érkezik. 2017-ben a vállalat célja, hogy az e-kereskedelmi szektornak, valamint a magánszemélyeknek mint végfelhasználóknak nyújtandó, vagyis B2C (Business to Customer) házhozszállítási szolgáltatásokhoz újabb megoldásokat kínáljon Szlovákiában.

A Gebrüder Weiss Európa egyik vezető szállítási és logisztikai vállalata. A cégcsoport körülbelül hatezer-ötszáz dolgozót foglalkoztat összesen százötven helyszínen, éves forgalma 2015-ben 1 milliárd 28 millió euró volt. A vállalat alaptevékenységét jelentő szárazföldi, légi és tengeri szállításon és logisztikán felül a Gebrüder Weiss számos magasan specializált iparági megoldást biztosít leányvállalatin keresztül az ausztriai lauterachi központú Gebrüder Weiss Holding AG égisze alatt.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek