Új vezető a Rail Cargo Logistics - Hungaria élén

iho   ·   2018.07.18. 11:14

A csaknem három évtizedes vasúti szállítmányozói tapasztalattal rendelkező szakember a Schenker vasúti igazgatói beosztását cserélte fel a piacvezető speditőr vállalat vezetőjének pozíciójára, ahol Vernes Andrást váltotta. Karrierjét a Metalimpex külkereskedelmi vállalatnál kezdte, majd a cég utódvállalatánál, a Metcospednél vezette az exportosztályt. 2007-től annak a Romtrans Hungáriának lett az ügyvezetője, amely 2011-ben beolvadt a Schenkerbe, ahol Vásárhelyi Árpád mellett dolgozott.

Olár Andrea LinkedIn-profilképe

A Rail Cargo Logistics - Hungariához történt csatlakozása szervesen illeszkedik a szakember szakmai orientációjába. Szakdolgozatát a szállítmányozói piac globalizációjának, a vasút liberalizációjának hatásairól és a lehetőségeiről írta egy jelentős közép-kelet-európai szállítmányozó vállalat magyar leányvállalata számára. A 2007-ben a Metropolitain Egyetemen megfogalmazott gondolatait most a gyakorlatban válthatja valóra.

Olár Andrea régóta kapcsolatban állt a Rail Cargo Grouppal, ismeri annak szervezeti működését, munkamódszereit és munkatársait is. Új pozíciójában elsődleges feladatának tekinti a Rail Cargo Logistics - Hungaria növekedésének támogatását új üzletek, forgalmak és megbízók megnyerésével. Ennek érdekében a meglévő üzletek mellett új projekteket indít, beleértve a cégcsoportban már működő kínai vasúti fuvarozási szolgáltatásokat, az iráni piacot és az intermodális, illetve konvencionális forgalmak fejlesztését.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek