Újabb busztenderek a színen

iho/közút   ·   2018.08.29. 20:00
400px_credo

A közlekedési központok és a Volánbusz járműbeszerzéseit egyengető Volán Buszpark Kft. két közbeszerzést is kiírt az elmúlt napokban.

A normál padlós busztender egyik nagy esélyese a Kravtex a Credo Inovellel. Az emelt komfortfokozatú kocsik esetében nyerhet a cég Optinell-száriája? (fotó: Credo Bus & Coach)

Az egyik tender negyvenhárom új, emelt komfortfokozatú, száz kilométer per órás utazósebességre képes („tempó százas”, T100), M3/III-as kategóriájú autóbusz vásárlását célozza. A kocsikat zárt végű, százhúsz hónapra szóló pénzügyi lízingkonstrukcióval tervezi finanszírozni a Volán Buszpark. Az értékelési folyamat során az ajánlott ár negyvenöt százalékban számít.

A másik beruházás huszonöt új, normálpadlós, kéttengelyes autóbuszt érint. Ezeket a járműveket is zárt végű pénzügyi lízing formájában fizetné ki a társaság, szintén tíz év alatt. Az ajánlatok értékelésekor magasan az ár lesz a legfontosabb: a pontok felét éri.

Az ajánlatokat mindkét tenderre szeptember 27-éig adhatják be az érdeklődő vállalatok.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek