Ünnepi menetrendváltozás

iho   ·   2013.10.21. 13:47

Nemzeti ünnepünk, október 23-a szerdára, hét közepére esik, azaz áthelyezett munkanappal most nem kell számolnia a vasútnak. Ellenben aznap az ünnepnapi, előtte, 22-én és utána, 24-én a rendes munkanapi menetrend lesz érvényben. A meghirdetett vágányzári menetrendek is az ünnepnapnak megfelelően módosulnak. Az ünnepre időzített osztálykirándulások, a megemlékezésekre igyekvők miatt a MÁV-Start javasolja, hogy elővételben, vagy az interneten keresztül, otthon kinyomtatva vásárolják meg az utasok a menetjegyeiket.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút Kiemelt ajánlatok

Knorr-Bremse fékrendszerek a világ körül – 5. rész: Kötöttpályán Magyarországon I.

iho/vasút   ·   2022.05.14. 09:00

Sorozatunkban előző részeiben azt mutattuk be, hogy a Knorr-Bremse Budapest piacvezető vasúti fékgyártó vállalatként a világ mely távoli országaiba szállít fékrendszereket vonatok, metrók és villamosok számára. Képzeletben jártunk Afrikában, Ázsiában és a távoli Ausztráliában is. Számunkra a legérdekesebbek mégis azok a szerelvények, amelyekkel itthon találkozhatunk nap mint nap, amelyekben Budapesten tervezett és gyártott fékberendezések, fékvezérlő rendszerek és levegőellátó egységek gondoskodnak a biztonságos fékezésről.