Útlezárás miatt változik a közösségi közlekedés a hétvégén az I. kerületben

MTI/iho   ·   2018.05.09. 17:46

Útlezárás miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén Budapest I. kerületében, a Várkert bazár környékén közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint szombaton 10 és 18 óra között rendezik meg a "V4 Kerékpárverseny és Családi nap" elnevezésű ingyenes rendezvényt. Az előkészület, a próba, a rendezvény és a bontási munkálatok miatt pénteken 0 órától vasárnap 4 óra 30-ig lezárják az Öntőház utcát, a Lánchíd utcát és az Ybl Miklós teret, szombaton pedig egész nap nem lesz majd járható az Apród utca, a Fátyol utca, a Fogas utca, a Várkert rakpart és a Döbrentei utca.

A forgalomkorlátozás miatt pénteken és szombaton egész nap a 19-es villamos két szakaszon, a Bécsi út és a Batthyány tér, valamint Kelenföld vasútállomás és Rudas Gyógyfürdő között közlekedik, a 41-es pedig a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között módosított útvonalon, a Krisztina körútSzéll Kálmán térMargit körút útvonalon szállít utasokat.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek