Uzsgyinak ment egy autó Nagydorog közelében

iho/biztos út   ·   2017.02.26. 17:45

Vasárnap délután egy Bajára tartó személyvonat oldalába hajtott egy gépkocsi Nagydorog és Tolna-Mözs között. Az útátjáróban a fénysorompó a baleset bekövetkezésekor üzemszerűen működött. Az autóban ketten utaztak, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett vágányszakaszt lezárták, ezért Nagydorog és Tolna-Mözs között várhatóan vonatpótló autóbusz közlekedik. Az átszállások miatt előre láthatóan harminc-hatvan perccel, egyes járatok esetében másfél-két órával hosszabb menetidővel kell számolniuk a Sárbogárd–Baja vonalon utazóknak.

A baleset miatt a Sárbogárd-Bátaszék-Baja viszonylaton jelentős késésekkel közlekednek a szerelvények. A képernyőmentés este hat óra előtt kicsivel készült

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.