Változások a váci vonalakon

iho/vasút   ·   2015.03.10. 09:35

A csatlakozások biztosítása érdekében egyes zónázó vonatok Vác-Alsóváros megállóhelyen megállnak, menetrendi időadataik eltérnek a többi zónázó vonat menetrendi adataitól. A 71-es számú, Budapest-Nyugati–Vácrátót–Vác vasútvonalon a Vác-Alsóváros és Vác közötti vasúti pályát az átépítési munkák miatt lezárják a vonatközlekedés elől. A meghirdetett viszonylatokban a vonatok helyett Vácrátót/Vác-Alsóváros–Vác Galcsek utca Volánbusz mh./Kisvác Volánbusz mh. között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A 75-ös számú, Vác–Diósjenő–Balassagyarmat vasútvonalon március 25-étől április 17-éig Vác és Diósjenő között pályakarbantartási munkák miatt az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják. Az autóbuszok útvonala: Vác, Galcsek utca volán autóbuszmegálló és Diósjenő vasútállomás, valamint Vác, Galcsek utca volán autóbuszmegálló és Magyarkút-Irmaforrás.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek