Van, akinek a fényvillamos sem elég világos

iho/vasút   ·   2017.12.12. 10:38
400px_miskolc_fenyvill_csatt

A borsodi megyeszékhely idén is adventi fényvillamossal ünnepli a karácsonyi időszakot. A menetrend szerint közlekedő járművet azonban a látványos díszkivilágítás ellenére sem feltétlenül veszi észre mindenki. Hétfőn ugyanis a Győri kapuban, a Thököly utcánál egy BMW került a villamos útjába, ennek következtében pedig a két jármű összeütközött. Az autóban négyen ültek, közülük a Minap.hu értesülései szerint egy fiatal nő könnyebben sérült, őt a mentők látták el. Az autóban jelentős anyagi kár keletkezett, a villamos csak kisebb mértékben rongálódott. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon leállították a forgalmat.

Miskolc adventi fényvillamosa elé hétfőn este szabálytalanul kanyarodott ki egy személyautó, emiatt összeütköztek. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Végh Csaba/minap.hu)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek