Vasúti és autóbuszbérlet egy helyen: a GYSEV valamennyi belföldi jegypénztárában megvásárolhatóak a Volánbusz-bérletek

iho/közút   ·   2022.07.02. 10:45
00_gysev-volanbusz

Tovább erősíti együttműködését a GYSEV és a Volánbusz a Nyugat-Dunántúlon: már a GYSEV Zrt. belföldi jegypénztáraiban is kaphatók a Volánbusz helyközi bérletei.

A Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén levő viszonylatokra szóló, teljes árú, illetve kedvezményes autóbuszbérleteket mostantól a GYSEV mind a tizenegy vasútállomási jegypénzárában meg lehet vásárolni.

A Volánbusz és a GYSEV együttműködésének köszönhetően már a GYSEV valamennyi belföldi jegypénztárában meg lehet vásárolni a Volánbusz Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén levő viszonylatokra szóló, teljes árú, illetve kedvezményes autóbuszbérleteit. Korábban csak Bük, Sopron, Szentgotthárd és Körmend vasútállomáson volt erre lehetőség, mostantól viszont Csornán, Fertőszentmiklóson, Kapuváron, Kőszegen, Répcelakon, Szombathelyen és Vasváron is. A GYSEV vasúti jegypénztáraiban megvásárolt helyközi bérletek előre nyomtatottan tartalmazzák az utazási viszonylatot és távolságot, az érvényességi időszakot, továbbá a bérlethez szükséges igazolvány vagy igazolás azonosítószámának helyét is. Fontos, hogy még az utazás előtt fel kell tüntetni ebben a rovatban az igazolás vagy az igazolvány számát!

A GYSEV pénztárakban megvásárolt bérletekkel kapcsolatos számlázási és visszaváltási ügyeket a vásárlás helyszínén lehet intézni.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Áprilistól augusztusig Fertő-táj vonatokat közlekedtet a GYSEV

GYSEV/iho   ·   2024.04.13. 12:00

A vasúttársaság Sopron és Nezsider között elsősorban turisztikai céllal indított járatainak az a célja, hogy környezetbarát vasúti közlekedéssel minél többen felkeressék az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit, látnivalóit.