Zenei aláfestés is van a Regiojet új várótermében Prágában

Korcsmáros Gábor   ·   2024.05.01. 18:00
RJL

Prémium szolgáltatásokkal tarkított várótermet nyitott a Regiojet a hlavnyínádrazsín, ahol a kávé, szóda, fagyi és a toalett is ingyenes.

Új váróteremmel bővült a cseh főváros főpályaudvarának szolgáltatási skálája. Megnyílt ugyanis a Regiojet cseh magánvasút legkorszerűbb pályaudvari lounge terme Csehországban. A prémium szolgáltatásokkal tarkított váróterem az esztétikai elemeket a funkcionalitással ötvözi nagyon ügyesen. A tiszta és új váróteremben száznégy fő kényelmesen elfér, különböző székeken, ülőboxokban, s ami a Regiojetnél már megszokott, gyors wifi, ingyen kávé, szódagép, napilapok várják az utazókat. Nem elhanyagolható tény, hogy a modern toalett használata a Regiojet „loungéjében“ ingyenes, mert a prágai főpályaudvaron ezt a kérdést némileg sajátosan oldották meg, ugyanis mindenkinek fizetős (beléptetőkapus). 

A váróteremben két kávéautomata és egy baristák által kezelt kávégép is van, több féle kávé közül lehet így választani. Fagylaltautomatát is telepítettek a teremben, így a közelgő nyári melegben még egy kis hűsítő finomságot is magunkhoz vehetünk a vonatra várva – ezt is ingyen. A váróterember számtalan konnektor és USB-csatlakozó van, így nem kell aggódni az eszközeink töltése miatt sem. 

(fotók: Regiojet)

Nem mindennapi eleme a váróteremnek és társalgónak a középpontjában elhelyezett Steinway & Sons Essex zongora, amelyet automatikus lejátszással ellátott PianoDisc rendszerrel szereltek fel, hogy fokozza a kellemes hangulatot. A váróterem kellős közepén, egy kör alakú színpadon elhelyezett zongora nem csak a tér dizájnjának központi eleme, hanem élő zenei forrásként is szolgál, ahol a poptól a klasszikus zenéig terjedő műfajok széles skálája hallgatható.  

A Regiojet már naponta négyszer kínál gyors és kényelmes eljutást Budapest és Bécs, illetve Prága között irányonként. Az árakról és szolgáltatásokról bővebb információk a weboldalukon olvashatók.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek