Zöld bilikékek az Arrivától Pestszentimrén

iho/közút   ·   2015.11.09. 19:00
zoldkek0

A 182-esen és 184-esen november elejétől már kizárólag csak Euro6-os motorral felszerelt, fokozottan környezetbarát autóbuszok közlekednek. A klimatizált MAN Lion’s City buszok alacsonypadlósak, ezért ezeken a vonalakon már minden autóbusz akadálymentes. A járművekben belül nagy felbontású monitorok segítik az utastájékoztatást, és a beépített biztonsági rendszer arra is figyel, hogy az utast (vagy táskáját, kabátját) ne csukja oda a záródó ajtó.

Csak jobb ezeken utazni, nem?! A képre kattintva galéria nyílik (fotók: BKK Facebook-oldala)

Az autóbuszokat a VT-ARRIVA Kft. üzemelteti – közölte a BKK Facebook-oldalán. A galériát is onnan vettük át.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.