A hosszú tizenkettő

iho   ·   2016.04.29. 16:31

Immár mind a tizenkét, spanyolországi gyártású hosszú CAF villamos Budapesten van, készen arra, hogy az 1-es viszonylaton felváltsanak ugyanennyi hármas Tatra-szerelvényt. A 2112-es a napokban futott be Száva kocsiszínbe, az 1-esen jelenleg három kocsi közlekedik csúcsidőben, menetrend szerint. Hogy melyik villamosok is azok, azt a BKK online menetrendjében követhetik a rajongók, a spotterek, és akik mindenképp alacsonypadlós villamoson szeretnének utazni a Hungária körgyűrűn.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!


Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.