„Fordul a Százlábú” híd felújítása

iho/vasút   ·   2015.01.02. 14:15
szazvagany0

A MÁV-START közleménye szerint „a Budapest-Keleti pályaudvarra bevezető vágányok felett átívelő Kerepesi úti »Százlábú« híd további felújítása miatt január 5-étől március 6-áig módosul néhány Keleti pályaudvarra érkező, illetve onnan induló vonat menetrendje, kiindulási és célállomása.

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vasútvonalon közlekedő győri, hegyeshalmi, szombathelyi és soproni gyorsvonatok Budapest-Keleti pályaudvar helyett Budapest-Déli pályaudvarra érkeznek, illetve onnan indulnak.

A Budapest–Szekszárd–Bátaszék–Baja útvonalon közlekedő Sugovica és Gemenc expresszvonatok a Keleti helyett a Délibe érkeznek, s onnan indulnak vissza.

A Budapest–Gödöllő–Hatvan elővárosi vonalon, Gödöllő-Állami telepek megállóhelynél egyes vonatok nem állnak meg. Gödöllő-Állami telepek megállóhelyig, illetve az onnantól érvényes vasúti bérletekkel szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerinti napokon a Volánbusz 2140-es és 2193-as járatai igénybe vehetőek Isaszeg vasútállomás és Gödöllő vasútállomás között.

A Budapest–Nagykáta–Szolnok vonalon közlekedő egyes személyvonatok munkanapokon Budapest-Keleti pályaudvar helyett Kelenföld állomásra érkeznek, illetve onnan indulnak. A Budapest–Kelebia vonalon közlekedő 7912-es számú kelebiai személyvonat a Keleti pályaudvarról öt perccel korábban, 6:00 órakor indul.

A vasútvonalak vágányzári menetrendjei a MÁV-START honlapján érhetők el. Az ELVIRA menetrendi keresőben is megtalálhatóak a változások, illetve a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat is az utasok rendelkezésére áll a 06-40/49 49 49-es telefonszámon. Ezen kívül az állomásokon elhelyezett hirdetmények is jelzik a módosításokat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek