Itt vannak a metróhatáridők!

MTI/iho   ·   2016.02.19. 18:01

Tarlós István főpolgármester legutóbbi nyilatkozata szerint 2019. szeptember 30-ára lesz kész a 3-as metró teljes felújítása. Lift ugyan nem lesz minden állomáson, de az akadálymentesítés követelményeinek meg fog felelni a vonal. Elkészültek a felszíni pótlásokhoz szükséges útépítési tervek, minden engedélyt is megkaptak, ahogyan a vasúti pálya kivitelezésének tervei is. Az első két felújított szerelvény már 2016 júniusának elején megérkezhet Budapestre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.