Mi lenne, ha lenne még harminc Conectónk? Kiváló ötlet!

Bohus Dávid   ·   2017.06.17. 21:15
kiscon

A BKV gépkocsivezetőinek szervizelt és karbantartott autóbuszokat biztosító Intertanker-szerződés keretében tavaly júniusban huszonhárom vadonatúj Mercedes Connetco G csuklós autóbuszt adtak át. Majdnem egy évvel később további harmincegy autóbusz érkezett ugyanebből a típusból.

Tavaly júniusi Conectót előzi az idén júniusban érkezett társa. Az autóbuszokat rendelkezésre tartási szerződés keretében azt Intertanker Zrt. biztosítja a BKV-nak. Aki jobban megnézi a két busz közötti különbséget, az láthatja, hogy az újabbak már zárt vezetőfülkével érkeztek (a képre kattintva galéria nyílik a szerző felvételeiből)

A cinkotai telephelyről az elmúlt hetekben Óbudára költöztetett állományhoz csatlakozó vadonatúj autóbuszok június 16-án kezdték meg az utasok szállítását az óbudai csuklós viszonylatokon. Péntek óta a frissen forgalomba állt járműveken 9-es, 26-os, 32-es, 34-es és 106-os vonalakon lehet utazni, de jutott belőlük a 61-es villamosvonal felújítása miatt szervezett autóbuszos pótlásra is. Az euro 6-os emissziónorma szerinti motorral szerelt korszerű csuklós Conectók állománya ezzel 180 fölé emelkedett.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek