5 tengelyen: megvolt az elmélet, jöhet a gyakorlat!

iho/közút   ·   2018.08.28. 12:00
ottengely0

Az idei közel ötszáz nevező közül mindössze negyven tehergépjármű vezető juthatott be augusztus 26-án az elődöntőbe. A már jól ismert rendszer szerint a versenyzőknek harminc perc állt rendelkezésre, hogy a megfelelő választ kijelölve megoldják a harminc kérdésből álló tesztet. Minden kérdés egy pontot ért, így összesen harminc pontot gyűjthettek össze, huszonegy ponttól kerülhettek be az elődöntőbe.

A szervezők a továbbjutott negyven versenyzőt sorsolás útján négy tíz fős csoportba osztották be. Az idei elődöntőnek ismételten a Schmitz Cargobull bicskei telephelye ad otthont. Az elődöntő két hétvégén keresztül zajlik:

  • szeptember 15. és 16. (szombat és vasárnap) – elődöntő I–II.
  • szeptember 22. és 23. (szombat és vasárnap) – elődöntő III–IV.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.