5 tengelyen: tíz hét, tíz teszt

iho/közút   ·   2018.08.18. 11:10
5tengelyteszt0

A hatodik alkalommal meghirdetett verseny keretein belül a szervezők évről évre lehetőséget biztosítanak a magyar tehergépjármű-sofőröknek az elméleti felkészülésre, ami az elődöntőbe történő továbbjutásokat segíti elő.

Az eddigi évek tapasztalatai és a rengeteg érdeklődő száma arra ösztönözte a szervező csapatot, hogy az idei verseny gyakorló tesztjeit – ezeket tíz héten keresztül tudták kitölteni az érdeklődök és a versenyre benevezett sofőrök – elérhetővé és újra kitölthetővé tegyék a versenyre felkészülni vágyó sofőrök számára.

Az összesen 200 kérdésből álló gyakorló tesztsorozat augusztus 20. és 25. között oldható meg, amelynek segítségével a szervezők a versenyzők maximális felkészülését biztosítják az Online Selejtezőre.

Hiszen a negyven legjobb eredményt elért kamionsofőr továbbkerül a verseny elődöntőjébe, amely két hétvégén, szombat-vasárnap felosztással rendezik meg.

A felkészülést továbbösztönözve a legtöbb tesztkérdést és a legnagyobb összpontszámmal rendelkező kitöltő egy szuper meglepetés ajándékot kap, amelyet a szervezők az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny családi nappal egybekötött döntőjét követő eredményhirdetés után adnak át.

Az óriás gyakorló tesztsorozat itt érhető el augusztus 25-éig!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.