A delta-hadművelet

Kemsei Zoltán   ·   2014.11.21. 21:15
00kicsi

A leglátványosabb munkák természetesen a Nagykőrösi út–Határ út csomópontban zajlanak, a deltavágány eddig csak kocsiszíni menetekre használt ágán is aktív villamosforgalmat tapasztalhatunk. A 3-as villamos a Mexikói úttól a Határ úti metróállomásig közlekedik, innen pótlóbusz közlekedik Pesterzsébet felé.

Ideiglenes megállóperonok az ívben, a megközelítés nem túl egyszerű<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

A 3-as villamos Határ úti szakaszán – az eddig megszokottakhoz híven – a megállók újulnak meg elsősorban: mindenhol az egységes magasperon épül kisebb-nagyobb perontetőkkel. Az M5-ös bevezető szakaszának felüljárója alatt új betonaljak is tartják a vasúti pályát.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről,ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Regiotrans: romokkal jártak?

Bánhidi Emese   ·   2015.03.18. 08:24

A román nemzeti vasúttársaság átvette a Regiotrans bizonyos járatait. A magánvasút-társaság ugyanakkor már intézkedett az újabb biztonsági engedélyek beszerzése ügyében.