A förtelmes Köki

Vörös Attila   ·   2016.07.17. 11:15
02__IMG_3125

A szombati esőzésben ismét volt szerencsénk Kőbánya-Kispest állomáson eltölteni egy kis időt. Mindenki tudja, hogy eső idején külön élmény az állomás, hiszen ha kint épp eláll, a perontető alatt még akkor is sokáig a nyakunkba zúdul a víz. Az ócska lépcsőkről szót sem érdemes ejteni, hát még a középen medenceként, kikerülhetetlenül megálló, bokáig érő vízről. Ha magasabbról megnézzük, nincs ezen mit csodálkoznunk, a perontetőkön is megáll a víz, nem vezetődik el (tervezetten legalábbis nem). Végtelenül lepusztult, már a klasszikus balkáninál is rosszabb állapotban van az állomás. És hogy teljes legyen a gyönyör, a mozgólépcsők azóta sem keltek életre, jelezve nemcsak a MÁV, de a BKK tökéletes inkompetenciáját a létesítmény fenntartásának terén.

EU-pénzből szép vonatok már vannak, szép pálya is egyre több. De a pontszerű nyomorult állapotok nagyon lerontják az összképet. A képre kattintva galéria nyílik Vörös Attila képeiből

Na mindegy. Majd egyszer újjáépítjük tokkal-vonóval csilliárdokért, aztán hagyjuk újra lerohadni. Lásd a 4-es metró ujjnyi porral borított – amúgy látványos, szép – állomásai.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek