A gyönyörök kertje huszonötször a 47-49-esen

iho   ·   2021.07.01. 18:10
00_gyonyorok_kertje

A Holland Királyság Magyarországi Nagykövetsége művészeti kiállítást szervez a 47-49-es villamosvonal belvárosi szakaszának huszonöt megállójába, A gyönyörök kertje címmel. A Citylight plakátokon megjelenő, holland képzőművészek, fotóművészek és designerek által készített alkotások mindegyike Hollandia jelképét, a virágot ábrázolja valamilyen művészi formában és felfogásban.

Július 31-éig

  • a Holland Királyság Magyarországi Nagykövetsége és
  • a BKV villamosmegállóiban található Citylight plakáthelyek tulajdonosa, a JCDecaux Hungary

együttműködésében látható művészeti plakátkiállítás, amely a virágmotívumot dolgozza fel számos alkotó és designer közreműködésével.

A BKV-tól nem áll távol az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések felkarolása, pártolása. Megragadnak minden alkalmat, hogy Budapest lakóinak és a fővárosban közlekedőknek kulturális értékeket is közvetítenek vagy tevékeny részesei legyenek ilyen akcióknak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút MAGYAR VASÚT

Magyar Vasút 2022 Konferencia

T. Hámori Ferenc   ·   2022.10.05. 09:00

Igazságos zöld átmenet? A vasútfejlesztés évtizede? Újabb esély Záhony előtt? # Valtsvasutra – ezeknek a jelmondatoknak a jegyében, 14. alkalommal rendezték meg a vasútszakma legrangosabb fórumát Budapesten.