A Ryanair jövőre Korfura is repül Budapestről

iho   ·   2015.10.14. 17:25
cim2

A Ryanair bejelentette új Budapest-Korfu járatát (a Ryanair egyébként Korfun nyitotta meg legújabb bázisát). Néhány héttel ezelőtt a társaság sajtótájékoztatóján három új desztinációról  beszélt a magyar fővárosból, ezt egészíti ki a friss közlemény.

Az új járat 2015. április 28-tól közlekedik, hetente egy alkalommal, a Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendje részeként. A Ryanair új korfui járatának bejelentését azzal ünnepli, hogy kedvezményes kezdő áron kínál ülőhelyeket novemberi és decemberi utazási időpontokra. Ezek az akciós árú jegyek csütörtök éjfélig kaphatók.

(fotó: Budapest Airport)

A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjét a következő adatok jellemzik: két Budapesten állomásoztatott repülőgép, 4 új útvonal: Korfu, Koppenhága, Malaga, és Málta, plusz járatok Dublinba (heti 7 helyett heti 9), összesen 18 desztináció, hetente 97 járat, 1,7 millió utas évente és 1300 lokális munkahely.

A magyar és külföldi utasok 2016 nyarán 18 alacsony áru útvonal közül válogathatnak Budapest viszonylatában, és továbbfejlesztett szolgáltatásokat vehetnek igénybe, mivel a Ryanair folytatja a “Mindig javulunk” programot, amelynek keretében új bázisokat, új személyre szabott honlapot, új appot, új kabinbelsőket, új személyzeti egyenruhát, és még jobb fedélzeti ellátást kínál – hangzik a légitársaság közleménye, amit a Budapest Airport tett közzé.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.