A Stadleré a Swedtrac

iho   ·   2018.01.18. 16:42

A 106 alkalmazottat foglalkoztató Swedtrac a skandináv vasúti szolgáltatók egyik fő beszállítója, a cég járművek felújítására, karbantartására specializálódott. A tranzakció oka a skandináv piac stratégiai átrendeződése. Ahogy Klaus Deller, a Knorr-Bremse AG igazgatóságának elnöke elmondta: a Stadlernél jó kezekben lesznek a járműjavítással kapcsolatos alrendszerek, az anyacég továbbra is fő kompetenciáira, az alrendszerek és alkatrészek szállítására, továbbá a kapcsolódó szolgáltatásokra koncentrál. A sokéves jó kapcsolatnak megfelelően a Stadlert továbbra is támogatják a járműjavítással kapcsolatos alrendszerekkel.

Jürg Gygax, a Stadler Service AG ügyvezető alelnöke hangsúlyozta: büszkék arra, hogy ezzel a felvásárlással bővíthetik járműkorszerűsítési tevékenységüket. A Knorr-Bremse 1919 óta van jelen Svédországban, eddig három telephellyel üzemeltek. A tranzakcióban szereplő Nordic Service AB-t 2002-ben (a jogelőd NAF-ot 1936-ban) alapították.

A megállapodás értelmében a tranzakció 2018 első negyedévében zárul – írja a pressebox.de hírportál.

* * *

KNORR-BREMSE Magyarország – Biztonságossá tesszük a gyorsuló jövőt. Csatlakozzon hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek