A XI. Ikarus találkozóról

iho/közút   ·   2018.09.06. 18:45
xi_ikarustali_kicsi

Hihetetlen, hogy már több mint egy évtized telt el az első polgári Ikarus találkozó óta, de úgy tűnik, a lelkesedés a kiállítók és a látogatók részéről is lankadatlan még így a jubileumon túl is, sőt mintha évről-évre a járművek és az emberek száma is gyarapodna. Ez nem is csoda, hiszen a busz, teherautó és személyautó különlegességek megcsodálásán kívül ez egy remek alkalom a baráti beszélgetésekre, új ismeretségek köttetésére is.

Mi már nagyon várjuk a következőt, de addig is, az idei folyási találkozóról az alábbi galériával kínálunk egy kis ízelítőt:

Az idei találkozó talán legnagyobb sztárja ez a gyönyörűen felújított, közel ötven éves ős Ikarus 250 volt. A képre kattintva galéria nyílik Borsos Martin fotóiból

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.